YILDIRIMSPOR’UN SESİNİ DUYUN
Bursa’yı Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden 4 takımınından biri olan Yıldırımspor geçen sene şanssız bir şekilde kaçırmış olduğu 3. Lig’i bu sene içerde ve dışarıda oynamış olduğu maçlardan başarılı sonuçlar alarak hedefine adım adım yaklaşıyor. Yıldırımspor’un başkanı Ekrem Senal ise Nilüfer’de oynadıkları iç saha maçları için “Yıldırımspor’un sesini duyun” çağrısı yaptı.
Fatih AKKUŞ
Kulüp başkanı Ekrem Şenal’ı makamında ziyaret eden Yıldırım Belediyesi CHP meclis üyesi Şahin Sevinç ve Bursa amatör camiasının yakından tanıdığı Yavuz Selimspor’un onursal başkanı Orhan Sarsıcı takım hakkında bilgiler alarak yönetim ve oyunculara tatlı ikram ederek ve yanlarında olduklarını göstermek babında Yıldırım sporu ziyarette bulundular.
GÖZ ARDI EDİLİYORUZ
Söz konusu kulübün ismi Yıldırımspor olmasına rağmen antrenmanlarını ve maçlarını Nilüfer Minareli Çavuş’ta oynaması nedeniyle yönetim anlamında seslerini yerel yöneticiler duyurmakta zorlandıklarını beyan eden kulüp başkanı Ekrem Şenal şu açıklamaları yaptı” Sezon başında yönetimi devir aldık ve takma takviyeler yaparak hedefi 3. lig koyduk ve çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Yerel yöneticiler takımın isminin Yıldırım olmasına rağmen gerekli desteği göstermiyor. Bu sebepten dolayı Nilüfer’de Minareliçavuş tesislerini kullanmaları gözden uzak olduklarını, aldıkları başarılı sonuçlara rağmen gözardı ediliyoruz ve buna bir anlam veremiyoruz” dedi.
GÜNDEME GETİRECEĞİZ
Şahin Sevinç ise konunun Yıldırım ilçe meclis’in de gündeme getirileceğini, Yıldırım isminin her zaman ön planda olması ve bu sebepten dolayı bu güzide kulübümüzün Bursa’mızın başka bir ilçesi olan Nilüfer’de çalışmalar yapması kabul edilebilir bir durum olmadığını söyledi ve ekledi “Yıldırımspor’un ait olduğu yer Yıldırımdır. Her şey ortada kulübümüz bu sene İnşallah 3 lige çıkacağından eminim, siz Nilüfer’de olsanız da sahada bizim için mücadele ettiğinizi biliyoruz. Ve biz de elimizden geldiği kadar sizin için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.”dedi. Yavuz Selimspor onursal başkanı Orhan Sarsıcı ise “Bir futbolsever olarak Bursa’da böyle bir tablo görmek bizleri üzüyor. Kulübün adı Yıldırımspor olsa da maçlarını başka ilçede oynuyor olmasından dolayı kendimi kötü hissettim. 3. Lige çıkacak takımlar arasında en şanslısı Yıldırımspor. Yenişehir ve Zaferspor kendi tesislerinde oynuyor. Gülbahçespor’da Atıcılar’da idmanını yapıyor. Ancak Yıldırımspor, Yıldırım’da yapamıyor. İnşallah bu sene 3. Lige çıkarak profesyonel anlamda bizi temsil edecekler” dedi.
YILDIRIM’DAN BİR TRANSFER DAHA
Öte yandan Yıldırımspor liderliğin keyfini sürerken bir de transfer yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada “Takımımız 3.lig ekiplerinden son olarak 1954 Kelkit Belediyespor kulübünde forma giyen önlibero ve stoper mevkilerinde oynayabilen Ömer Çoban ile sözleşme imzalayarak kadromuza kattık.Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun” denildi.