Galatasaray’dan Osimhen için çılgın teklif!

İtalyan basını, Galatasaray ile Napoli arasındaki dudak uçuklatan pazarlık sürecini yazdı. Sarı-Kırmızılılar, resmi teklifini yaparken Napoli Başkanı De Laurentiis’in cevabı da belli oldu.
Galatasaray’dan Osimhen’e çılgın teklif… Sezon başında Napoli’den kiralanan ve hem Süper Lig’de hem Avrupa Ligi’nde hem de Nijerya Milli Takımı’nda attığı gollerle müthiş bir grafik çizen Victor Osimhen’in transfer süreci, özellikle İtalya’da yakından takip ediliyor.
TEKLİF YAPILDI
Corriere dello Sport gazetesi son dönemde spotları üzerine çeken yıldız santrforla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Gazeteye göre Osimhen’i kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray, Napoli’ye ilk resmi teklifini yaptı.
65 MİLYON EURO!
Masaya konulan bonservis bedelinin ise tam 65 milyon Euro olduğu belirtildi. Bu astronomik teklife ise Napoli cephesinden olumsuz yanıt geldi.
DE LAURENTİİS’İN KARARI NET
Kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis, “Osimhen’in serbest kalma bedeli 75 milyon Euro. Daha aşağısı olmaz” diyerek, yaz döneminde Chelsea’nin 90 milyon Euro’luk teklifini de geri çevirdiklerini hatırlattı.
BİRÇOK DEV KAPIDA
26 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ve Chelsea dışında Barcelona, Manchester United, Arsenal, Juventus gibi devlerin de araya girdiği ve bu kulüplerin 75 milyon Euro’yu ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.
ŞARTLAR DAHA DA ZORLANACAK
Galatasaray Yönetimi’nin ise şampiyonluğun gelmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nden elde edilecek minimum 40 milyon Euro bandındaki geliri de düşünerek şartları daha da zorlayacağı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)