FIRTINALAR DA KOPSA ARA VERMEK YOK
Süper Lig hedefiyle mücadele veren Bursaspor’da Antalya kampı idmanlar ara verilmeden devam ediyor. Yeşil beyazlıların dün sabah saatlerinde etkili olan yağış ve fırtına da engel olamadı.
Fatih AKKUŞ
Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde kampın 5. gününde sahada antrenman yapan Bursaspor yoğun yağış ve fırtınalı rüzgar altında zor şartlarda da olsa çalıştı. Sahaları su bastı, çimler
gözükmedi ancak, çalışmaya Timsah ara vermedi. Süper Lig yolunda kampın her saniyesini değerlendiren Bursaspor gelecek transferlerle hareketli dakikalar yaşamak istiyor.
AĞIR ŞARTLARDA
Bursaspor sabah antrenmanında zor şartlar altında düz koşu yaptı. Kondisyon yükleyen Timsah ağır zeminde yaklaşık 1 saat kadar koştu. İbrahim Üzülmez ve yardımcıları da koşuda takıma katılırken, testler devam etti. Elinde tablet sürekli adım ve nabız kontrolü yapan hocalar oyuncuların durumlarını da analiz ederek takviye yapılacak bölgeleri belirlemeye çalışıyor.
ÜZÜLMEZ HEP AKTİF
Kamp boyunca Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise aktif oluşuyla dikkat çekiyor. Bütün çalışmalara aktif katılan, koşu, kondisyon, topla çalışma hepsinde oyuncuların yanında yer alıyor. Özellikle dün sabah yapılan koşuda da sporcularla yağmur altında koşması ise hocanın oyunculara verdiği morali gösteriyor.