16 NUMARA DİYOR Kİ
Bursaspor taraftarı son 2 haftaya girildiğinde bakalım nasıl düşünceler içerisinde. Pandemi’den dolayı çok sevdikleri takımlarından ayrı kalmaları ve son 2 hafta da destek olamadıkları onları nasıl etkiledi. Bakalım bu maç ve Hatay deplasmanı öncesi neler düşünüyorlar?
Fatih AKKUŞ
Elini kalbine koy biz her zaman oradayız çık ve yüreğinle oyna büyük Bursaspor.
Ben Mustafa Demirel. Bursaspor sevgisinin yaşı yoktur. 76 yaşımda kalan iki maçı da kazanıp ait olduğumuz yere süper lige geri döneceğimizden adım kadar eminim. Futbolcu evlatlarımın bu bilinçle oynayıp süper ligi bizlere hediye etmelerini istiyorum. Her zaman ve her yaşta en büyük Bursaspor.
Bizim hayallerimiz, çünkü bizim şehrimiz! Çocuklarımızın da evlatlarına bırakabileceği bir Bursaspor için! Süper lig için saldır timsahım!
Aybars ve Taylan Saraç
Ankara’dan; Zeynep’ten selam var. Bursasporluların minik çiçeğinin sağlık durumu iyi,tedavisi devam ediyor. Selçuk Sargın, Bursaspor aşkıyla tutuşuyor ve Menemenspor maçından da 3 puanı bekliyor. Tabii ben de.
Yensen de , yenilsen de daima yanındayız , çık göster gücünü BURSASPOR’um !!
Sevgindir bizi yaşatan, rengindir hayata bağlayan.
Yeniden atkılar açılacak. Odam kireç başlayacak. Sana olan aşkımız son nefese kadar sürecek. EGEMEN VARDAR
Hepimiz bir gün toprak olup gideceğiz ama SEN ÇOK YAŞA BURSASPOR