Başkan Erdem: ‘Nilüfer’de öncelik gençlerin’

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Kent Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Samimi bir sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette Erdem, önceliklerinin gençlerde olduğunu ve proje paydaşlarının gençler olacağını söyledi.

Başkan Erdem: ‘Nilüfer’de öncelik gençlerin’
10.07.2019
A+
A-

BURAK TOK

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız ve Nilüfer Belediyesi Basın ekibinden Hande Koç ile Hasiye Yiğitbay gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni T.Fikret Sönmez ile fikir alış-verişi ve gündem değerlendirmesinde bulunan Başkan Erdem, Kent ailesiyle birlikte olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu vurguladı.  Başkan Erdem’i makamında ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Fikret Sönmez ise, “Yeni dönemde Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibine başarılar diliyorum. Nilüfer Belediyesinin ve tüm belediyelerimizin vatandaş için doğru hizmeti süratle sunmaları en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

YENİ BİR HEYECANLA İŞE BAŞLADIK

Sönmez’in iyi dileklerine karşılık teşekkürlerini sunan Başkan Erdem ise yeni dönem hakkında bilgiler verdi. Erdem Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu vurgularken, “Yeni dönemde Nilüfer Belediyesi daha da gençleşecek geliştirdiğimiz projelerde proje paydaşlarımız gençlerden oluşacak” dedi. Belediyedeki yenilenme süreciyle ilgili de ayrıntıları paylaşan Erdem,  Nilüfer’de artık değişimin gerektiğini bu durumu da eski Başkan Mustafa Bozbey’e defalarca söylediğini belirterek; “ Hiç demediysem 40 defa söyledim. (Bozbey’e) değişelim diye. Şimdi ise yeni bir heyecanla işe başladık.  Güzel adımlar atmaya başladık ve bu gelişimleri sürdüreceğiz. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalara ve yatırımlar öncelikli hedefimiz. Biz Nilüfer’in geleceğine yatırım yapıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.